Τηλ.::
Κίνα Νέο σημάδι νέου κατασκευαστής
Guangzhou Shengtong Display Products Co., Ltd.

Αφήστε τον κόσμο να απολαύσει υψηλό - προϊόντα επίδειξης ποιοτικής διαφήμισης από την Κίνα!

Αρχική Σελίδα

Guangzhou Shengtong Display Products Co., Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3

Guangzhou Shengtong Display Products Co., Ltd.

Η επίδειξη Shengtong έχει εστιάσει στην παροχή των υψηλής ποιότητας ακρυλικών προϊόντων, των σημαδιών νέου των οδηγήσεων, και των στάσεων επίδειξης μετάλλων 16 έτη εμπειρία cOem και υπηρεσιών ODM. Η ομάδα Shengtong έχει 3 σημαντικά εργοστάσια: Ακρυλικό εργοστάσιο Niuniu, νέο οδηγημένο εργοστάσιο σημαδιών νέου, και εργοστάσιο ραφιών επίδειξης μετάλλων. Έχει 2 σημαντικά εμπορικά σήματα: «Satom», και «φωτισμός Bull».

 

Από την άποψη των μηχανημάτων και του εξοπλισμού: έχει προωθήσει τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό, τις επαγγελματικές γραμμές παραγωγής συνελεύσεων, CNC το τμήμα επεξεργασίας, το εργαστήριο χάραξης λέιζερ, τη UV εκτύπωση, τη σφράγιση μετάλλων, το κύκλωμα των οδηγήσεων, ομάδα σχεδίου εγχύσεων φορμών, και περισσότερους από 100 καλά εκπαιδευμένους τεχνικούς και το τέλειο ποιοτικό σύστημα ελέγχου.

 

Εργοστάσιο νέου: παρέχοντας τα υπαίθρια σημάδια νέου των νέων οδηγήσεων, τα double-sided σημάδια νέου, ειδικά προσαρμοσμένα σημάδια νέου ραχών, τα σημάδια νέου υπολογιστών γραφείου, αυτήν την περίοδο που οδηγούν την ολόκληρη βιομηχανία στον τομέα των σημαδιών νέου των οδηγήσεων, και έχουν λάβει τα κινεζικά ανεξάρτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στην έρευνα και την ανάπτυξη.

 

Ακρυλικό εργοστάσιο: εστιάζοντας στην Ε&Α του διάφορου υψηλού σημείου τα σύνθετα ακρυλικά προϊόντα, και έχουν λάβει πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων στην ακρυλική σειρά σκακιού παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένου του ακρυλικού ταβλιού, το ακρυλικό σκάκι, ακρυλικά τέσσερα σε μια σειρά, ακρυλικός πέστε τον πύργο, ακρυλικός πίνακας ταβλιών, ακρυλικό toe TAC σπασμού και ούτω καθεξής.

 

Εργοστάσιο ραφιών επίδειξης σιδήρου: εστιάζοντας στην παροχή των διάφορων προδιαγραφών του καπνού, το οινόπνευμα, το ποτό και άλλα προϊόντα επιδεικνύουν τα ράφια για τα καταστήματα, υπεραγορές, φραγμοί.

 

Το πλεονέκτημά μας: περνώντας Sedex και SGS την πιστοποίηση, το εργοστάσιό μας παίρνει πάντα τη τεχνολογική καινοτομία ως πυρήνα και παρέχει τις οικονομικώς αποδοτικές περιεκτικές λύσεις από την πηγή σχεδίου. Μπορεί να συναντήσει την επείγουσα χρονική ανοχή παραγωγής σας (15-20 ημέρες), ποιοτική επιθεώρηση 100%.

 

Ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησης, είμαστε πρόθυμοι να καθιερώσουμε μια συνεργασία με σας για να σας βοηθήσουμε να αυξηθείτε την επιχείρησή σας και να επιτύχετε μια win-win συνεργασία.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Satom

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 10,000,000-5,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 1998

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

ιστορία της εταιρίας

2018: Η επίδειξη Shengtong έχει γίνει μιας στάσης κατασκευαστική ομάδα που παρέχει το νέο οδηγημένο σημάδι νέου, τις στάσεις επίδειξης σιδήρου, τα ακρυλικά παιχνίδια και το σκάκι, και η ικανότητά της Ε&Α και σχεδίου ξεπερνά τη βιομηχανία.

 

2017: Η επίδειξη Shengtong έλαβε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της σειράς παιχνιδιών (τάβλι, πίνακας ταβλιών, παιχνίδι XO καθορισμένοι), και η κινεζική κυβέρνηση εξέδωσε το επιχειρηματικό» πιστοποιητικό «υψηλής τεχνολογίας.

 

2016: Η επίδειξη Shengtong ανέπτυξε επιτυχώς έναν νέο τύπο του σημαδιού νέου των οδηγήσεων, με 9 κύρια πλεονεκτήματα τεχνολογίας, και έγινε επιτακτικός κατασκευαστής του σημαδιού νέου των νέων οδηγήσεων στην Κίνα.

 

2015: Η επίδειξη Shengtong καθιέρωσε τις συνεταιριστικές συνεργασίες αντιπροσωπειών με τους πελάτες στην Αργεντινή, τη Νότια Κορέα, την Αυστραλία και άλλες χώρες.

 

2014: Τοποθετημένη επίδειξη υψηλών σημείων Shengtong επίδειξη, που παρέχει τις οικονομικώς αποδοτικές περιεκτικές λύσεις σχεδίου.

 

2013: Η επίδειξη Shengtong συμμετείχε στο καντόνιο δίκαιο, τα καινοτόμα προϊόντα κέρδισαν τον ομόφωνο έπαινο από τους πελάτες.

 

2011: Η επίδειξη Shengtong έγινε χρυσή μια πιό supllier Alibaba.

 

2009: Η επίδειξη Shengtong προώθησε επιτυχώς το εμπορικό σήμα Satom.

υπηρεσία της εταιρίας

1. Παρέχετε το ελεύθερο σχέδιο

2. χρονική ανοχή δειγμάτων 3 ημερών

3. γρήγορη παράδοση 15 ημερών

4. Δεχτείτε την επιθεώρηση εργοστασίων τρίτων

5. Περισσότερο από 16 έτη εμπειρίας στην εξυπηρέτηση των διάσημων εμπορικών σημάτων.

 

Ομάδα επιχείρησης

1. Η ομάδα μας παρέχει το 24ωρο υπηρεσία online.

 

2. Η τεχνική ομάδα είναι ικανή περισσότερο από δωδεκάες τεχνολογικές διαδικασίες όπως τα κυκλώματα των οδηγήσεων, το υλικό, οι φόρμες εγχύσεων, και η διάφορη ακρυλική εκτύπωση διαφήμισης.

 

3. Παρέχετε ένα μιας στάσης σχέδιο προμήθειας για να κερδίσετε δαπάνες για τους πελάτες.

Guangzhou Shengtong Display Products Co., Ltd.
Μακρύ ωχρό κτήριο, δύση λεωφόρων 392 Fangcun, περιοχή Liwan, Guangzhou, Κίνα.
Τηλ.::+86-20-8163-7677
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Νέο σημάδι νέου προμηθευτής. Copyright © 2016 - 2021 gdacrylic.com. All Rights Reserved. Developed by ECER