Κίνα Στάση επίδειξης καπνών κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Betsy Chan

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 139 2403 4316

WhatsApp : +8613924034316

Free call
Guangzhou Shengtong Display Products Co., Ltd.

Αφήστε τον κόσμο να απολαύσει υψηλό - προϊόντα επίδειξης ποιοτικής διαφήμισης από την Κίνα!

  • Guangzhou Shengtong Display Products Co., Ltd.
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες: Satom Αριθμός Υπαλλήλων: 101~200
Ετήσιες πωλήσεις: 10,000,000-5,000,000 Ιδρύθηκε Έτος: 1998
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Ιστορία εμπορικών σημάτων επίδειξης Satom:

 

2022: Οι αναπτυγμένοι επίδειξη νέοι τύποι Satom της επίδειξης μετάλλων βασανίζουν συνεχώς. Αναπτύσσουμε περισσότερους από 50 τύπους ραφιών μετάλλων ετησίως, που βοηθούν τον πελάτη μας για να επεκτείνουμε το μερίδιο αγοράς και να κερδίσουμε την ανταγωνιστικότητα.

 

2021: Η επίδειξη Satom πραγματοποίησε τη βαθιά συνεργασία με τα συνολικά διάσημα εμπορικά σήματα του τσιγάρου, του οινοπνεύματος, των προωθητικών επιχειρήσεων δώρων και της υπεραγοράς, που παρέχουν τη μιας στάσης υπηρεσία από την ανάπτυξη δειγμάτων, παραγωγή, ποιοτική επιθεώρηση 100% στην από σπίτι σε σπίτι αποστολή.

 

2020: Παρά το covid-19, πραγματοποιημένο αντίθετος-κυκλικά επίδειξη να επεκταθεί Satom, την επεκτειμένος ικανότητα παραγωγής από 200% και τη χρονική ανοχή που κονταίνουν σε 10-15 ημέρες.

 

2018: Η επίδειξη Satom παρέχει στην ακέραια λύση στην υψηλή απόδοση δαπανών που αρχίζει το σχέδιο, το οποίο βιομηχανία-οδηγεί.

 

2017: Η επίδειξη Satom έλαβε τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας για το ακρυλικό παιχνίδι (τάβλι, πίνακας παιχνιδιών και toe TAC σπασμού), και απονεμήθηκε την επιχειρηματική» πιστοποίηση «υψηλής τεχνολογίας στην Κίνα.

 

2016: Η επίδειξη Satom ανέπτυξε επιτυχώς το σημάδι νέου των νέων οδηγήσεων που είχε 8 κύρια σημαντικά τεχνικά πλεονεκτήματα, και έγινε ο εξουσιοδοτημένος κατασκευαστής του σημαδιού νέου των νέων οδηγήσεων στην Κίνα.

 

2015: Η επίδειξη Satom ενίσχυσε τη συνεργασία πρακτόρων με τους πελάτες στην Αργεντινή, τη Νότια Κορέα, την Αυστραλία και άλλες χώρες.

 

2011: Η επίδειξη Satom συμμετείχε στη δίκαιη και σφαιρική έκθεση καντονίου επανειλημμένα και κέρδισε την καλή φήμη για το καινοτόμο προϊόν.

 

2009: Το εφαρμοσμένο εμπορικό σήμα Satom, επίδειξη Shengtong κάλυψε μια έκταση εργοστασίων 5000 τετρ.μέτρων.

Ιστορία

1.Our όραμα: Γίνετε το γνωστό εμπορικό σήμα στην παγκόσμιοι εμπορική και διαφημιστική βιομηχανία επίδειξης!

 

2.Our αποστολή: Δημιουργώντας την αξία για τους πελάτες, φέρνοντας την ευτυχία για τους συνεργάτες, και κάνοντας να συμβάλει στην κοινωνία!

 

3.Our αξία: Να είστε τιμιότητα, να είστε ευγνώμων, να είστε αρμόδιος και συνεχίστε!

 

2020: Κάτω από το υπόβαθρο των covid-19, η επιχείρηση της επιχείρησης έχει αντιστρέψει την αύξηση, με τη ικανότητα παραγωγής της που διπλασιάζεται, και το γρήγορο χρόνο παράδοσης μέσα σε 10-15 ημέρες.

 

2018: Η επίδειξη Shengtong έγινε μια μιας στάσης μεγάλη κατασκευή που παρέχει στους πελάτες τις ικανότητες προϊόντων επίδειξης διαφήμισης, που οδηγούν τη βιομηχανία.

 

2017: Η επίδειξη Shengtong έλαβε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της σειράς παιχνιδιών (τάβλι, πίνακας ταβλιών, παιχνίδι XO καθορισμένοι), και εκδόθηκε το επιχειρηματικό» πιστοποιητικό «υψηλής τεχνολογίας από την κυβέρνηση.

 

2016: Η επίδειξη Shengtong ανέπτυξε επιτυχώς έναν νέο τύπο του σημαδιού νέου των οδηγήσεων, με 9 κύρια τεχνικά πλεονεκτήματα, και έγινε επιτακτικός κατασκευαστής των σημαδιών νέου των νέων οδηγήσεων στην Κίνα.

 

2015: Η επίδειξη Shengtong καθιέρωσε τις συνεταιριστικές συνεργασίες αντιπροσωπειών με τους πελάτες στην Αργεντινή, τη Νότια Κορέα, την Αυστραλία και άλλες χώρες.

 

2014: Τοποθετημένες επιδείξεις υψηλών σημείων Shengtong επίδειξη, που παρέχουν τις οικονομικώς αποδοτικές περιεκτικές λύσεις σχεδίου.

 

2013: Η επίδειξη Shengtong συμμετείχε στο καντόνιο δίκαιο, τα καινοτόμα προϊόντα κέρδισαν τον ομόφωνο έπαινο από τους πελάτες.

 

2011: Η επίδειξη Shengtong έγινε χρυσός προμηθευτής Alibaba.

 

2009: Η επίδειξη Shengtong προώθησε επιτυχώς το εμπορικό σήμα Satom.

 

Υπηρεσία

1.Providing ελεύθερο σχέδιο.

 

2.3day χρονική ανοχή δειγμάτων.

 

3.15dayfast παράδοση.

 

4.Accepting επιθεώρηση από τον τρίτο.

 

5.17year της εμπειρίας στην εξυπηρέτηση των διάσημων εμπορικών σημάτων.

Η ομάδα μας

1.Our η τεχνική ομάδα είναι καλή μιας περισσότερο από τεχνικές σε δωδεκάες διαδικασίας όπως τα κυκλώματα των οδηγήσεων, το υλικό, οι φόρμες εγχύσεων, και η διάφορη ακρυλική εκτύπωση διαφήμισης.

 

2. Παροχή ενός μιας στάσης σχεδίου προμήθειας για να κερδίσει δαπάνες για τους πελάτες.

 

3.Our η ομάδα παρέχει το 24ωρο υπηρεσία online, ικανό στα αγγλικά, ισπανικά και ιαπωνικά.

  • Danielle

  • Ζακ Rogge

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας