Κίνα Στάση επίδειξης καπνών κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Betsy Chan

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 139 2403 4316

WhatsApp : +8613924034316

Free call

Η Κίνα το 2020, Shengtong το 2020, αυξάνεται πάλι

November 20, 2020

 

Η Κίνα περιέχει σχεδόν τελείως τη νέα επιδημία κορωνών. Οι ζωές του Κινεζικού λαού έχουν επιστρέψει γενικά σε κανονικό. Ο Κινεζικός λαός δεν πρέπει πλέον να μπλεχτεί με τον ιό. Όλοι μεγάλος και οι μικρές επιχειρήσεις σε ολόκληρη τη χώρα έχει λειτουργήσει κανονικά, και τα εργοστάσια έχουν επαναλάβει την κανονική παραγωγή. Στη καθημερινή ζωή, μπορούμε όλοι να ταξιδεψουμε και να φάμε έξω κατά βούληση. Καλύπτουμε είμαστε συνήθως φορεμένοι δημόσια θέσεις, δημόσιο μέσο μεταφοράς και ανελκυστήρες.

 

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από τη γενική διοίκηση του τελωνείου στο 7ο, τον Οκτώβριο, οι εξαγωγές εξωτερικού εμπορίου της χώρας μου οι εισαγωγές και ήταν 2,84 τρισεκατομμύρια yuan, μια αύξηση 4,6%, που συνεχίζει την προηγούμενη τάση ταχείας ανάπτυξης και που επιτυγχάνει τη θετική αύξηση για πέντε διαδοχικούς μήνες. Μεταξύ τους, οι εξαγωγές ήταν 1,62 τρισεκατομμύρια yuan, μια αύξηση 7,6% οι εισαγωγές ήταν 1,22 τρισεκατομμύρια yuan, μια αύξηση 0,9% το εμπορικό πλεόνασμα ήταν 401,75 δισεκατομμύρια yuan, μια αύξηση 34,9%.

 

Στους πρώτους 10 μήνες φέτος, τη συνολική αξία της εισαγωγής της χώρας μου και η εξαγωγή των εμπορευμάτων ήταν 25,95 τρισεκατομμύρια yuan, μια ετήσια αύξηση 1,1%. Μεταξύ τους, οι εξαγωγές ήταν 14,33 τρισεκατομμύρια yuan, μια αύξηση 2,4% οι εισαγωγές ήταν 11,62 τρισεκατομμύρια yuan, μια μείωση 0,5% το εμπορικό πλεόνασμα ήταν 2,71 τρισεκατομμύρια yuan, μια αύξηση 16,9%.

 

Ενώ η κλίμακα του εμπορίου συνεχίζει να αυξάνεται, το μερίδιο αγοράς εξαγωγών της χώρας μου αυξάνεται επίσης. Στα πλαίσια μιας αυστηρής σφαιρικής οικονομικής υποχώρησης και σημαντικό να συρρικνωθεί της εξωτερικής απαίτησης, αυτό δίνει έμφαση στην ισχυρή ανθεκτικότητα του εξωτερικού εμπορίου της χώρας μου.

 

Το τμήμα παραγωγής ασφάλειας κυβέρνησης περιοχής Liwan ήρθε στο εργοστάσιο Shengtong να μάθει για την κατάσταση. Κύριο Wen, ο διευθυντής του εργοστασίου, είπε ότι η παραγωγή ολόκληρου του εργοστασίου είναι με έναν τακτικό τρόπο και το σχέδιο διαταγής παραγωγής του εργοστασίου έχει φθάσει ήδη στις 30 Δεκεμβρίου 2020. Εξήντα εργαζόμενοι εργάζονται για να φτάσουν τα αγαθά στους πελάτες πριν από τα Χριστούγεννα, με τα σχέδια για την περαιτέρω επέκταση του χρόνου.

 

                                 τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η Κίνα το 2020, Shengtong το 2020, αυξάνεται πάλι  0

 

 

Εικόνα του τμήματος συνελεύσεων Shengtong

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας